netta.lewinger@gmail.com | 052.3331449נטע לוינגר ברבי

תכנון ועיצוב בית
עתלית

יש חיבורים שקשה להסביר במילים.

חיבור לטביעת האצבע העיצובית, זה חיבור ברור והכרחי.

ויש חיבור לאנשים, שלרוב קורה בשניות הראשונות, כשנפגשים.

אבל מה קורה כשמרגישים שמכירים כבר שנים, בזכות חיבור דיגיטלי שנרקם דרך הסטוריס הכי אישיים ששזורים ברוטינת החיים?

חיבור כזה, שהיה לי עם משפחת אלעד, מעתלית, הוביל למהפך בעיצוב הבית שתראו בתמונות.

מי בבית:

זוג הורים הייטקיסטים סביב גיל ה-40 ו-3 ילדים (15,12,8) המתגוררים בבית כבר 15 שנים

גודל הבית:

180 מ"ר, שמתחלקים על פני 2.5 קומות, 5 חדרי שינה וסלון

מה עשינו:

חלוקת החלל מחדש, תכנון ועיצוב מטבח חדש, עיצוב מחדש של חדרי הרחצה, בחירת כל חומרי הגמר, שינוי תוכנית החשמל והלבשת הבית. למעשה, אין חלל שלא נגענו בו.

הקונספט העיצובי:

לבן נקי, רך וחם, עם מעט נגיעות מודרניות בניחוח אירופאי.

בגלל שקיבלתי את הבית כשהוא כבר בן 15, הצבעים הכהים שלטו בו. לכן הקו שהוביל אותנו, היה להכניס אור ואלמנטים בהירים לחלל. זו הסיבה למשל, שבחרנו במטבח לבן, חלק ונטרלי, שיוכל להשתלב בצורה הרמונית עם חלל הבית, ולא יפריע לחיים מסביב.

צרכים ושימושים:

בני הבית מבשלים, אופים ומארחים המון, נתון חשוב שלקחתי בחשבון כבר בשלב התכנון, שהוביל אותנו לבחור לשלב אי משולב עם עמדת בישול שמשמש גם כמשטח עבודה וגם כמקום ישיבה. ולצידו, פינת אוכל מפנקת ועוטפת, שחורה וקלאסית, שנותנת קונטרה ועם זאת משלימה את הלובן שלצידה.

תכנון ועיצוב פנים: נטע לוינגר ברבי

צילום: איתי בנית

IMG_0182 (1).jpg